Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társkereső irodák képes leírás - Társkereső.tlap.hu
részletek »

Társkereső irodák - Társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarskereso.tlap.hu » Társkereső irodák
Keresés
Találatok száma - 28 db
50 feletti társkereső

50 feletti társkereső

Hivatásunknak tekintjük az 50 feletti korosztály társkeresésében való segítséget. 50 év mérföldkő az ember életében, meggondoljuk, hogy mit végeztünk eddig és mit szeretnénk elérni még az életben? Érvényes ez a társkeresésben is. Sokan szeretnék lezárni az eddigi fejezetet és új életet kezdeni egy új társsal. Társkeresőnk több módszert dolgozott ki kifejezetten az 50 feletti korosztály részére. Segítjük ügyfeleinket a másik féllel való kapcsolatfelvételben, a partnerjelöltek kiválasztásában, az első randevú megszervezésében. Nagy létszámú, komoly kapcsolatban gondolkodó ügyfélkörrel rendelkezünk. Lelkiismeretes munkánk eredményeként sikerarányunk magas. Rendezvényeink is népszerűek, célunk, hogy ne csak párt, hanem barátokat, társaságot is találjanak ügyfeleink. Csatlakozzon Ön is, nálunk biztosan megtalálja párját!

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Angyalpáros Társkereső

Angyalpáros Társkereső

Kedves Társkereső, Párkereső! A hagyományos társkereső, párkereső és társvadász tevékenységünk mellett személyiség központú, hatékony társkeresést nyújtunk, melynek alapja a kidolgozott célirányos módszerünk. Nálunk lehetősége van meglelni a párját, és az utat a kiválasztottja szívéhez. Tagjaink között felmérjük az azonosságokat, a hasonlóságokat mellyel a társkeresés, párkeresés célirányossá válik. Személyre szabott, diszkrét társkeresést kínálunk 20 - 99 éves korig azoknak, akik az igényes, minőségi, komoly, tartós párkapcsolatot keresik, családi állapotukat tekintve függetlenek, és igénylik a segítséget, a tanácsadást a társkeresés labirintusában, útvesztőjében.

Belvárosi társkereső

Belvárosi társkereső

Tisztelt társkereső! Ön hogyan dönti el egy képről, hogy ki lesz az igazi társa hosszú éveken, vagy akár egy életen keresztül. Még az első, és második találkozás is csak időpocsékolásnak tűnik, ha nem készíttet nálunk összeillési analízis. 13 év tapasztalatunk van a társközvetítésben, bízza ránk a párkeresés nehezét.

Brill Társkereső Klub

Brill Társkereső Klub

Komoly társat találni nehéz, de mi segíthetünk. Klubunk megbízható, személyre szabott, diszkrét módszerekkel segít Önnek megtalálni társát, hiszen társkereső klubtagjaink komoly szándékú hölgyek és urak. Tagjaink adatlapja belső zárt rendszerünkön korlátlanul elérhető belépés után és társkereső rendezvényeinken személyes ismerkedési lehetőséget is kínálunk Önnek.

Hirdetés
Budai Társkereső a Böszörményin

Budai Társkereső a Böszörményin

Küldetésünk, hogy kulturált, igényes körülményeket teremtve segítsük Önt igazi társa megtalálásában. # GARANCIÁNK: Klubtagjaink irodánkban történt beszélgetést követően kerülnek nyilvántartásunkba. Azaz: mindenkit személyesen ismerünk. # DISZKRÉCIÓ: irodahálózatunk saját adatbázisával dolgozunk, az adatok NEM láthatók a neten. Várjuk Önt a Szamos Marcipán Cukrászda szomszédságában, mert KELL egy társ: 06 30 555 8444

Chance társkereső iroda

Chance társkereső iroda

Mint mindannyian tudjuk, mindenki szeretne boldog lenni. Ebben az állításban nem kételkedhetünk, sőt! A kérdés csupán az, hogy mit tulajdonítunk ennek a boldogságnak, és mi az, amit képesek vagyunk megtenni hogy elérjük ezt. Ebben már megoszlanak a vélemények. Erősen. A meggyőződésem, hogy a vágyott boldogság egy mély belső felismerés, ahol a pillanatok impulzív fentje és lentje háttérbe szorul és a saját magunk véleményét és fontosságát felül írja a más -a partnerünk- tapasztalása.

Club for 2 Társkereső

Club for 2 Társkereső

Komoly kapcsolat reményében keresi társát? Jöjjön el a Club for 2 Társkereső Irodába, ahol igényes társkereső programokkal várjuk, ismerkedési lehetőséget kínálunk klubtagjaik, egyedülálló hölgyek és urak számára. Club for 2 a klub, ahol barátságok köttetnek és szerelmek szövődnek. Vége a magányosan töltött estéknek, hétvégéknek, szingliknek szervezett programjainkon kellemes társaságban szórakozhat, miközben a szerelem is Önre találhat. Programjaink mellett tagjainknak randevúajánlásokat is küldünk.

Cronos Társkereső Iroda

Cronos Társkereső Iroda

Üdvözlöm Kedves Érdeklődő! Maródi Attila vagyok, a XX.kerületi Cronos képviselet vezetője.Irodánkban maximális diszkréció, és odafigyelés mellett keresheti párját, a Cronos 12éves tapasztalatával, több ezer fős, irodában regisztrált, fényképes ügyfélkörének segítségével. Jöjjön el, tegye meg az első lépést, a szürke hétköznapok és a magány ellen! Az iroda címe: XX.kerület Kende Kanuth u.88. Közvetlen a Tátra tér mellett helyezkedik el. Megközelíthető: 23-as,66-os,148-as busz, 52-es,30-as villamossal. Várom szeretettel! Cím: Budapest, Kende Kanuth u.88 Telefonszám: 06 20 590 5340 E-mail:erzsebet.ctk@gmail.com

Hirdetés
Duals társkereső iroda

Duals társkereső iroda

Duáls társkereső, találj te is társra, egy tárkereső iroda segítségével. Országos tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél. Partner a társkeresésben.

Duna Love - Társközvetítés több nyelven

Duna Love - Társközvetítés több nyelven

Partnervermittlung und Partnersuche in Ungarn, Singlebörse, Kontaktanzeigen

EXKLUZÍV Társkereső

EXKLUZÍV Társkereső

Komoly kapcsolatok közvetítése diplomásoknak és középvégzettségűeknek, személyre szólóan. Azonnali ismerkedési lehetőségek, randevú szervezés. Almássy Éva szakértelme és a veleszületett képessége, a társkeresők igényeinek megértése, az ismerkedés lehetőségének megteremtése számos hosszú távú kapcsolatot és házasságot eredményezett. Rendkívül tapasztalt munkatársaink nagy lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy társkeresőink megtalálják az áhított boldogságot. Minden korosztályt nagy szeretettel várunk!

First Class

First Class

Professzionális társkereső iroda vagyunk és innovatív társvadászati módszerekkel dolgozunk. Irodánk Budapest belvárosában található. Ügyfeleinknek színvonalas, diszkrét, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk a megfelelő társ mielőbbi megtalálása érdekében. Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a diszkrécióra.

First Step Társkereső Iroda

First Step Társkereső Iroda

A First Step Társkereső Iroda testre szabott, intelligens megoldást nyújt minden igényes diplomás társkereső és nem diplomás társkereső részére. Az aktív társkereső ügyfeleink ténylegesen társkereső emberek, komoly társkapcsolatot kereső férfiak és nők, akik elfoglaltak és szakember segítségével szeretnék lerövidíteni a társkeresés folyamatát. Győződjön meg Ön is egy személyes beszélgetés során a tevékenységünk színvonaláról, az egyedi, szakszerű bánásmódról és diszkréciónkról.

Hegyvidék Társkereső

Hegyvidék Társkereső

BOLDOGSÁG Önnek is jár! Adjon egy esélyt magának - és nekünk is, hogy segíthessünk! Számítógépes regisztráció, leinformálható ügyfélkör, központi nyilvántartás támogatja irodahálózatunk munkáját. Jelszavunk diszkréció: a ránk bízott adatok az internetről NEM elérhetők, kizárólag saját ügyfeleink igényeit szolgálják. Szolgáltatásaink 1 éven keresztül állnak társkereső tagjaink rendelkezésére. Többféle szolgáltatáscsomag közül lehet választani. Klasszikus társkereső iroda a minőség záloga! Kérjük, keressen fel minket az Apor Vilmos tér közelében. További részletek: 06 30 555 8444

Igazgyöngy társközvetítő iroda

Igazgyöngy társközvetítő iroda

Igazgyöngy társközvetítő iroda hivatalos weboldala. Találj társra irodánk segítségével!

Igaztárs társkereső központ

Igaztárs társkereső központ

Minőségi társkeresés - célirányos társkeresés - A társkeresést segítő központunkat , randi tréningjeinket, társkereső specialitásainkat azért hoztuk létre, hogy a társkereső tagok keresését, pár találását még eredményesebbé, hatékonyabbá tegyük.

Tuti menü