Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társkereső irodák képes leírás - Társkereső.tlap.hu
részletek »

Társkereső irodák - Társkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarskereso.tlap.hu » Társkereső irodák
Keresés
Találatok száma - 19 db
50 feletti társkereső

50 feletti társkereső

Hivatásunknak tekintjük az 50 feletti korosztály társkeresésében való segítséget. 50 év mérföldkő az ember életében, meggondoljuk, hogy mit végeztünk eddig és mit szeretnénk elérni még az életben? Érvényes ez a társkeresésben is. Sokan szeretnék lezárni az eddigi fejezetet és új életet kezdeni egy új társsal. Társkeresőnk több módszert dolgozott ki kifejezetten az 50 feletti korosztály részére. Segítjük ügyfeleinket a másik féllel való kapcsolatfelvételben, a partnerjelöltek kiválasztásában, az első randevú megszervezésében. Nagy létszámú, komoly kapcsolatban gondolkodó ügyfélkörrel rendelkezünk. Lelkiismeretes munkánk eredményeként sikerarányunk magas. Rendezvényeink is népszerűek, célunk, hogy ne csak párt, hanem barátokat, társaságot is találjanak ügyfeleink. Csatlakozzon Ön is, nálunk biztosan megtalálja párját!

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Angyalpáros Társkereső

Angyalpáros Társkereső

Kedves Társkereső, Párkereső! A hagyományos társkereső, párkereső és társvadász tevékenységünk mellett személyiség központú, hatékony társkeresést nyújtunk, melynek alapja a kidolgozott célirányos módszerünk. Nálunk lehetősége van meglelni a párját, és az utat a kiválasztottja szívéhez. Tagjaink között felmérjük az azonosságokat, a hasonlóságokat mellyel a társkeresés, párkeresés célirányossá válik. Személyre szabott, diszkrét társkeresést kínálunk 20 - 99 éves korig azoknak, akik az igényes, minőségi, komoly, tartós párkapcsolatot keresik, családi állapotukat tekintve függetlenek, és igénylik a segítséget, a tanácsadást a társkeresés labirintusában, útvesztőjében.

Budai Társkereső a Böszörményin

Budai Társkereső a Böszörményin

Küldetésünk, hogy kulturált, igényes körülményeket teremtve segítsük Önt igazi társa megtalálásában. # GARANCIÁNK: Klubtagjaink irodánkban történt beszélgetést követően kerülnek nyilvántartásunkba. Azaz: mindenkit személyesen ismerünk. # DISZKRÉCIÓ: irodahálózatunk saját adatbázisával dolgozunk, az adatok NEM láthatók a neten. Várjuk Önt a Szamos Marcipán Cukrászda szomszédságában, mert KELL egy társ: 06 30 555 8444

Chance társkereső iroda

Chance társkereső iroda

Mint mindannyian tudjuk, mindenki szeretne boldog lenni. Ebben az állításban nem kételkedhetünk, sőt! A kérdés csupán az, hogy mit tulajdonítunk ennek a boldogságnak, és mi az, amit képesek vagyunk megtenni hogy elérjük ezt. Ebben már megoszlanak a vélemények. Erősen. A meggyőződésem, hogy a vágyott boldogság egy mély belső felismerés, ahol a pillanatok impulzív fentje és lentje háttérbe szorul és a saját magunk véleményét és fontosságát felül írja a más -a partnerünk- tapasztalása.

Club for 2 Társkereső

Club for 2 Társkereső

Komoly kapcsolat reményében keresi társát? Jöjjön el a Club for 2 Társkereső Irodába, ahol igényes társkereső programokkal várjuk, ismerkedési lehetőséget kínálunk klubtagjaik, egyedülálló hölgyek és urak számára. Club for 2 a klub, ahol barátságok köttetnek és szerelmek szövődnek. Vége a magányosan töltött estéknek, hétvégéknek, szingliknek szervezett programjainkon kellemes társaságban szórakozhat, miközben a szerelem is Önre találhat. Programjaink mellett tagjainknak randevúajánlásokat is küldünk.

Duals társkereső iroda

Duals társkereső iroda

Duáls társkereső, találj te is társra, egy tárkereső iroda segítségével. Országos tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél. Partner a társkeresésben.

Duna Love - Társközvetítés több nyelven

Duna Love - Társközvetítés több nyelven

Partnervermittlung und Partnersuche in Ungarn, Singlebörse, Kontaktanzeigen

EXKLUZÍV Társkereső

EXKLUZÍV Társkereső

Komoly kapcsolatok közvetítése diplomásoknak és középvégzettségűeknek, személyre szólóan. Azonnali ismerkedési lehetőségek, randevú szervezés. Almássy Éva szakértelme és a veleszületett képessége, a társkeresők igényeinek megértése, az ismerkedés lehetőségének megteremtése számos hosszú távú kapcsolatot és házasságot eredményezett. Rendkívül tapasztalt munkatársaink nagy lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy társkeresőink megtalálják az áhított boldogságot. Minden korosztályt nagy szeretettel várunk!

Hirdetés
First Class

First Class

Professzionális társkereső iroda vagyunk és innovatív társvadászati módszerekkel dolgozunk. Irodánk Budapest belvárosában található. Ügyfeleinknek színvonalas, diszkrét, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk a megfelelő társ mielőbbi megtalálása érdekében. Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a diszkrécióra.

Igazgyöngy társközvetítő iroda

Igazgyöngy társközvetítő iroda

Igazgyöngy társközvetítő iroda hivatalos weboldala. Találj társra irodánk segítségével!

Igaztárs társkereső központ

Igaztárs társkereső központ

Minőségi társkeresés - célirányos társkeresés - A társkeresést segítő központunkat , randi tréningjeinket, társkereső specialitásainkat azért hoztuk létre, hogy a társkereső tagok keresését, pár találását még eredményesebbé, hatékonyabbá tegyük.

Plus Partner társkereső

Plus Partner társkereső

Tegye meg az első lépést a társkeresés felé, a következőt már együtt tesszük meg! Keresse társkereső cégünket, ahol személyesen menedzseljük az emberi kapcsolatok kialakulását, társasági életének fellendülését. Ne habozzon, töltse ki kérdőívünket! Hamarosan keresni fogjuk Önt és összehozzuk álmai partnerével!

Prestige - A diplomás társkereső

Prestige - A diplomás társkereső

Csatlakozzon, ne maradjon "egyedül"! A Prestige-diplomás társkereső tagjaként Ön is párjára találhat. Tegye meg a kezdő lépést, lépjen a szerelméhez vezető útra.

Singles társkeresés szervezés

Singles társkeresés szervezés

A barátok jóindulatú bemutatásait követően, esetleg kipróbáljuk az internetet. Több-kevesebb sikerrel. Végigjárjuk a divatos szórakozó helyeket, beiratkozunk nyelviskolába, talán még szalszázni is megtanulunk. Miért ne? A tánc jó dolog! De lehet, hogy célravezetőbb lenne ott keresni, ahol van. Pontosabban, ahol a megfelelő van! Ez persze nem azt jelenti, hogy a fent említett helyeken és módon ne lehetne ismerkedni. Dehogy nem! Ismerkedni, szinte bárhol lehet. De ahhoz, hogy a kezdeti vonzódáson és lelkesedésen túl, a jövőben is életképes legyen a kapcsolat, már jól jöhet némi iránymutatás. Ki ő, honnan jött, hol tart a dolgaival, mit akar? Ő is komolyan gondolja, vagy csak játszik velem? Egyáltalán olyan, amilyennek látom? Ugye, ismerős? Aztán, ha már beleszerettünk késő. Hiába látjuk a hibáit, hiába tudjuk, hogy ez nem az, nem tudunk szabadulni. Sokszor, évekig. Amire vágyunk, az örömteli, egymást inspiráló és perspektivikus kapcsolat. Olyan ami igazán boldoggá tesz. Ez nem változik, akárhány évesek vagyunk is.

Társkereső - Egerben

Társkereső - Egerben

Ismét várja Önt Eger és környékén a Cronos Társkereső. Hiszem, hogy mindenki boldogságra született, de pár nélkül nem teljes az élet.Több évtizedes pedagógiai tapasztalattal, teljes diszkrécióval várom Eger külvárosában, új helyen, leendő párkereső ügyfeleimet. Irodám kellemes külvárosi környezetben található; mind autóval, mind helyi járatú autóbusszal könnyen megközelíthető. Segítségemmel és a folyamatosan megújuló, több ezer fős, fényképes adatbázis segítségével rövid időn belül társra találhat. Tegye meg az első lépést: hívjon!

Társkereső Iroda Debrecen

Társkereső Iroda Debrecen

Irodánk célja, hogy segítségére legyünk élete párjának megtalálásában! Amennyiben életkörülményei, munkahelyi elfoglaltsága, id?beosztása miatt ideje, vagy alkalma ismerkedésre, az Önhöz ill? társ vagy házastárs felkutatására, forduljon hozzánk bizalommal! Irodánkban személyesen elbeszélgetünk az Ügyfeleinkkel. Legfőbb szempontjaink, hogy Ügyfeleink elképzelési igénye megvalósuljon. Kiválasztási szempontjaink között szerepel a vallás, gyermek, csillagjegy, dohányzás, iskolai végzettség szerinti szempontok mérlegelése. Kizárólag olyan társkeresőket mutatunk be egymásnak, akik nagy valószínűséggel egymást keresik. Leendő és meglévő Ügyfeleink számára teljes diszkréciót biztosítunk. Bízunk benne, hogy segítségére lehetünk Önnek megtalálni élete társát. Oldalunkon található kapcsolat menüben munkatársainkkal vehetik fel a kapcsolatot, ha bármi kérdésük adódna.

Tuti menü