Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online társkeresők képes leírás: Szívküldi.hu - Webrandi.hu [3. oldal]
részletek »

Online társkeresők: Szívküldi.hu - Webrandi.hu [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tarskereso.tlap.hu » Online társkeresők
Keresés
Találatok száma - 47 db
Szívküldi.hu

Szívküldi.hu

Társkereső bármely korosztály számára. Társkeresés hatékonyan, diszkréten, célratörően. A Szívküldi segíti megvalósulni álmait. Nézzen be hoznák, és győződjön meg róla személyesen.

Találka.hu

Találka.hu

Ingyenes társkereső oldal. Részletes adatlapok, korlátlan fényképfeltöltési lehetőség, privát-chat, fórum, faliújság. Ha végre meg szeretnéd találni életed szerelmét jó helyen jársz. Gyere, regisztrálj, ismerkedj!

Társkereső

Társkereső

Keress, diplomás társkereső, fényképes társkereső, távolság szerint is. Ismerkedhetsz akár érdeklődési kör, szabadidős tevékenység alapján. Társkereső kvíz. Összeilletek? Megtudhatod, ha válaszolsz a társkeresők kérdéseire. Mennyire értesz a másik nem nyelvén? Gyűjtsd a kulcsokat és kiderül! Keress partnert programokhoz vagy hobbijaidhoz! Randi, cserélj számot, találkozz a kiszemelttel egy igazi randin. Csatlakozz ismerkedj ingyenesen

Társkereső a boldogsághoz vezető út

Társkereső a boldogsághoz vezető út

Sok egyedülálló ember keresi a párját a nagy világban. Ebben nyújt segítséget a Találkahely online társkereső weboldal. A regisztrációt követően a legfontosabb információk kitöltésével, és egy jól sikerült fénykép feltöltésével kezdetét veheti az online társkeresés. Esély nyílik a nagy szerelem megtalálására. Ezen felül különféle tanácsokat, tippeket és praktikákat is olvashatnak az oldalra látogatók, a flörtöléssel és első randevúkkal kapcsolatosan. A regisztráció ingyenes, így bárki igénybe veheti.

Társkereső Duciknak

Társkereső Duciknak

Az oldal azért jött létre, hogy a telt lányok, és a telt lányokat kedvelők könnyebben egymásra találhassanak, legyen szó akár virtuális, vagy komolyabb érdeklődésről.Igényeidnek megfelelően böngészhetsz a felhasználók adatlapjai között,chatelhetsz, levelezhetsz, és havonta induló Online szépségversenyünkre is bátran benevezhetsz.

Hirdetés
Társkereső közösség, komoly kapcsolatot keresőknek.

Társkereső közösség, komoly kapcsolatot keresőknek.

A Csajok és Pasik oldal a legnagyobb magyar közösségi társkereső. Komoly kapcsolatok, valós fotók, rengeteg üzenet. Több 100.000 felhasználó, hetente sok ezer friss regisztráció. Izgalmas funkciók, melyek segítenek, hogy megtaláld az igazit. A szolgáltatásban a regisztrálás ingyenes, korlátlanul tölthetsz fel képeket magadról, küldhetsz saját, illetve előre megírt tréfás üzeneteket, ún. pókokat. Ismerkedj, levelezz és randizz közeledben élőkkel. Most már nem kell otthon ülnöd, hiszen a mobilodról is kényelmesen elérheted.

Társkereső oldal

Társkereső oldal

Szeretettel várjuk weboldalunkon, mely a társkereső oldalak között igen előkelő helyet foglal el! Érdemes regisztrálnia nálunk, hiszen szolgáltatásaink ingyenesen használhatóak, mindenféle korlátozás nélkül, és ezt a jövőben is így bocsátjuk rendelkezésére! Ha még nem találta meg élete párját, vagy csupán szívesen ismerkedik az ellenkező nem képviselőivel, mindenképpen nálunk van a helye! Regisztráljon, és böngésszen kedvére tagjaink között! Leendő kedvese talán már ismeri oldalunkat.

Társkereső, ha azt gondolod magadról: csúnya vagyok | RondaRandi

Társkereső, ha azt gondolod magadról: csúnya vagyok | RondaRandi

Azt gondolod magadról: csúnya vagyok? Nincs számodra megfelelő társkereső? A Ronda Randi Magyarországon az első társkereső előnytelen külsejű emberek számára. Belső szépség, belső értékek, olyan fogalmak amikről manapság keveset hallunk. Ha valaki gyakran érzi úgy ?csúnya vagyok?, akkor meglehetősen elfelejtve érezheti magát az interneten (is). Viszont van egy társkereső oldal ahol kifejezetten a belső szépségnek, a belső értékeknek van szerepe. Kizárólag a belső értékeknek. Ezen a társkereső oldalon semmit sem számít a külső. Nem számít, ha csúnyának látod magad, akkor sem, ha ez tényleg így van és akkor sem, ha csak Te érzed magadról azt, hogy ?csúnya vagyok?. Ezen a társkeresőn csak az számít, hogy milyen vagy valójában, milyen a személyiséged! Ahogy az oldal bemutatkozója is mondja, szépség nem mindenkinek jut, de szeretet mindenkinek jár! Ez a rondarandi társkereső

Társkereső.net

Társkereső.net

Társkereső honlapunk a szokásos képfeltöltés mellett kedvenc videók becsatolását is lehetővé teszi, a társkeresők nemcsak magán, hanem nyilvános üzeneteket is írhatnak egymásnak. A partnerkereső különböző témák megvitatását is lehetővé teszi a vitacsoportok indításának lehetőségével. A társkeresőn ismerősnek jelölheted a kedvenc felhasználókat, ugyanakkor névtelen levélben hívhatod meg azokat a személyeket, akiket szívesen látnál a honlapon. A vulgaritás elkerülése végett a honlapot moderáljuk.

Hirdetés
Tavkapcs.hu - Társkereső, randi

Tavkapcs.hu - Társkereső, randi

A Távkapcs sokkal többet nyújt, mint egy átlagos online társkereső. Ismerőseiddel, barátaiddal 5 fajta chaten is cseveghetsz, társalgás közben 400 különböző zenei stílusú rádió adása között válogathatsz. Lehetőséged van üzenet és képeslap küldésre, sőt videós beszélgetést is folytathatsz új ismerőseiddel. Csatlakozz a mi társkereső közösségünkhöz, ismerkedj, szervezz közös randit és találd meg a boldogságot.

UniverziTárs - az egyetemi társkereső

UniverziTárs - az egyetemi társkereső

UniverziTárs - az egyetemi társkereső. Az első ezer regisztrálónak ingyenes. A honlapot üzemeltető pszichológus szakemberek szerint a társtalálás sikere a hasonló értékrenden múlik ? azon, hogy egy pár hasonlóan gondolkodjon arról, hogy mi az, ami igazán fontos az életben. Ezért a regisztrálók a profiljuk elkészítésekor nem csak a szokásos adatokat, hanem érdeklődési körüket, kulturális ízlésüket is megadhatják. Azt is beállíthatják, hogy kik láthatják a profiljukat, ezáltal ?láthatatlanná? válhatnak az ismerőseik számára. Értékelhetik más felhasználók profiljait, és maguk is visszajelzést kapnak arról, hogyan látják őket a többiek. Az univerzitars.hu moderált felületet biztosít, melyen keresztül az egyetemisták könnyen felvehetik a kapcsolatot azokkal a személyekkel, akik a profiljuk alapján szimpatikusak számukra. A honlapon regisztrálni lehet a Nemvak Randi elnevezésű speciális ismerkedő programokra is. Erre olyan egyetemistákat várnak, akik az internet kínálta lehetőségek mellett arra is nyitottak, hogy vidám, felszabadult légkörben ismerkedjenek hasonló érdeklődésű ?hús-vér? emberekkel. Az újszerű módszertan az egyéni erősségekre és egymás elfogadására épít.

Viszony

Viszony

A Viszony oldal azért jött létre, hogy diszkrét felületet biztosítsuk mindazok számára, akik bár párkapcsolatban élnek, nem érzik teljesnek magánéletüket. Az oldalon maximális adatbiztonság mellett böngészhetnek a felhasználók, az ízléses és igényes tartalom végett pedig folyamatosan moderáljuk a profilokat. Ez az egyedi kezdeményezés segít mindazoknak, akik nem tudnak kiteljesedni jelenlegi kapcsolatukban. A viszony Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt társkeresője. Regisztrálj az oldalra és találd meg azt, aki mellett igazán önmagad lehetsz!

Webrandi.hu

Webrandi.hu

Társkereső rendszer. Találd meg az igazit a webrandi segítségével, villámgyors, sokat tud és jó a társaság :)

Tuti menü