Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társkereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Társkereső képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarskereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
100% Ingyen Társkereső

100% Ingyen Társkereső

Célunk, hogy egy kulturált formáját valósítsuk meg az Internetes társkeresésnek, és tesszük mindezt úgy, hogy soha nem fogunk érte Tőled pénzt kérni! Cserébe természetesen mi is elvárjuk, hogy Te is kulturáltan viselkedj oldalainkon, hogy kölcsönösségi alapon erősítsük egymást tevékenységünkben.

50 feletti társkereső

50 feletti társkereső

Hivatásunknak tekintjük az 50 feletti korosztály társkeresésében való segítséget. 50 év mérföldkő az ember életében, meggondoljuk, hogy mit végeztünk eddig és mit szeretnénk elérni még az életben? Érvényes ez a társkeresésben is. Sokan szeretnék lezárni az eddigi fejezetet és új életet kezdeni egy új társsal. Társkeresőnk több módszert dolgozott ki kifejezetten az 50 feletti korosztály részére. Segítjük ügyfeleinket a másik féllel való kapcsolatfelvételben, a partnerjelöltek kiválasztásában, az első randevú megszervezésében. Nagy létszámú, komoly kapcsolatban gondolkodó ügyfélkörrel rendelkezünk. Lelkiismeretes munkánk eredményeként sikerarányunk magas. Rendezvényeink is népszerűek, célunk, hogy ne csak párt, hanem barátokat, társaságot is találjanak ügyfeleink. Csatlakozzon Ön is, nálunk biztosan megtalálja párját!

A nők a nagyot szeretik

A nők a nagyot szeretik

Virtuális társkeresési tanácsok

A társkeresés tízparancsolata

A társkeresés tízparancsolata

Sok embertől hallani arról, hogy megtalálta a nagy Ő-t. De ki is a nagy Ő, amiről beszélnek. Én úgy gondolom, hogy az a személy, akiről biztosan érzik, hogy leélnék vele az életüket.

Absolute Diplomás Társkereső

Absolute Diplomás Társkereső

diplomás társkereső, diplomás társkeresés, diplomás társtaláló, minőségi társkeresés, tartós párkapcsolat, diplomás, diszkréció, randevú, szerelem, ismerkedés, kapcsolatteremtés, randevúlehetőségek, társas programok, társat keresőknek, partnerre vágyóknak, értelmiségi társtaláló, értelmiségi társkeresés

acCompany Klub

acCompany Klub

Ha egyedül vagy, vagy egyszerűen csak új társaságra vágysz, látogass el hozzánk! Online ismerkedés és -társkeresés, színvonalas szórakoztató programok, utazások, tréningek, fotózás, nyelvtanfolyamok, és más élmények várnak. Szingliknek, társkeresőknek, ismerkedni vágyóknak. Nálunk élmény az ismerkedés és fontos a minőség.

Accordia - Keresztény társkereső

Accordia - Keresztény társkereső

Irodánk ügyfelei jogilag szabad állapotú, komoly gondolkozású, igényes nők és férfiak, akik hagyományos, alapvetően keresztény/keresztyén értékrend alapján álló családra vágynak, s ehhez keresnek párt, azonban aktív vallásgyakorlás nem feltétel. A felekezeti megoszlás megfelel az országos statisztikának (a keresztény társkeresők közül legtöbb a katolikus társkereső, ezt követik a református, evangélikus, valamint a kisebb keresztény egyházak). Az iroda ügyfelei között nagyon sok a diplomás társkereső, illetve értelmiségi ügyfél. A társkeresés módja: személyes megismerkedés, valamint az igények felmérése után időkorlát nélkül ajánlunk ügyfeleinknek kiterjedt, országos ügyfélkörünkből igényeinek megfelelő társat.

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Ámor Társkereső Iroda

Angyalpáros Társkereső

Angyalpáros Társkereső

Kedves Társkereső, Párkereső! A hagyományos társkereső, párkereső és társvadász tevékenységünk mellett személyiség központú, hatékony társkeresést nyújtunk, melynek alapja a kidolgozott célirányos módszerünk. Nálunk lehetősége van meglelni a párját, és az utat a kiválasztottja szívéhez. Tagjaink között felmérjük az azonosságokat, a hasonlóságokat mellyel a társkeresés, párkeresés célirányossá válik. Személyre szabott, diszkrét társkeresést kínálunk 20 - 99 éves korig azoknak, akik az igényes, minőségi, komoly, tartós párkapcsolatot keresik, családi állapotukat tekintve függetlenek, és igénylik a segítséget, a tanácsadást a társkeresés labirintusában, útvesztőjében.

Hirdetés
Ártemisz Klub

Ártemisz Klub

Üdvözlöm G. Nagy Éva vagyok Az Artemisz Pártaláló Klub vezetője. A társkeresés egy speciális formájával segítek az ügyfeleimnek párt találni. Kérem, tekintse meg honlapomat.

Az első benyomás fontossága

Az első benyomás fontossága

Az első benyomás megismételhetetlen. Az első benyomásnak nincs második esélye. ezért nagyon fontos, hogy úgy ragadjuk meg, hogy azt fel tudjuk használni mint stabil alapot, egy kapcsolat építéséhez. Az első benyomás nemcsak a kimondott szavak által közvetített üzenetből fakad, hanem a csomagolástól is függ: milyen a testbeszéd, milyen a hangszíned, milyen dallamos, milyen a kisugárzásod, mennyire vagy rendben magaddal és környezeteddel. Ez a vonzalomkeltés alapja is egyben. Az első benyomás fontossága azonban nemcsak a valós világban, de az internetes társkeresésben is döntő fontosságú. Mi lesz az első, beugró érzés, ha a címzett elolvassa első üzenetedet. A csajozó művészek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az első benyomást tudatosan előkészítsék és alkalmazzák.

Az internetes társkeresés buktatói

Az internetes társkeresés buktatói

Nők és férfiak tízezreinek fényképe, bemutatkozása lelhető fel a különböző internetes párkereső oldalakon, társközvetítő irodák adatbázisában ? temérdek lehetőség az ismerkedésre. Ilyen kínálatból könnyű társra találni, vonhatnánk le a gyors, ám helytelen következtetést. Megkíséreltük kideríteni, mi lehet az oka, hogy e zavarba ejtő bőség ellenére is egyre több a magányos ember.

Az internetes társkeresés tapasztalatai

Az internetes társkeresés tapasztalatai

Az internetes társkeresők tipikus használója 35 év körüli budapesti elvált nő - mondta Markovics András, az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. ügyvezető igazgatója.

Belvárosi társkereső

Belvárosi társkereső

Tisztelt társkereső! Ön hogyan dönti el egy képről, hogy ki lesz az igazi társa hosszú éveken, vagy akár egy életen keresztül. Még az első, és második találkozás is csak időpocsékolásnak tűnik, ha nem készíttet nálunk összeillési analízis. 13 év tapasztalatunk van a társközvetítésben, bízza ránk a párkeresés nehezét.

BérFérj - a megoldás Neked!

BérFérj - a megoldás Neked!

Oldalunkon a kereslet találkozhat a kínálattal. Regisztrálj, és válogass, vagy legyél te is BérFérj. Partnerkereső? Társkereső? Segítségnyújtó, ismerkedő, kapcsolatteremtő fórum? Tulajdonképpen az, aminek használni szeretnéd. A mi célunk lehetőséget teremteni arra, hogy itt találkozzon az ezermester, kihasználatlan munkakedvvel rendelkező férfi segítőkészsége a bizonyos munkákhoz nem igazán értő, vagy akár csak időhiánnyal küzdő nő igényével. A munka elvégeztével a fizetség lehet egy vacsora, egy közös mozi, vagy valami személyesebb...

Blogmustra

Blogmustra

A társkereséssel kapcsolatban tartalmaz linkeket, leírásokat, gondolatokat a társkereső blog. Társkereséssel-, párkapcsolati kérdésekkel kapcsolatban érdemes olvasgatni.

Tuti menü